Ομάδες

  • Δημοσιογραφικό Εργαστήρι: 
    • Η ομάδα «Δημοσιογραφικό εργαστήρι» έχει σαν σκοπό της να βγαίνει η «φωνή» των ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας μέσα απο την εφημερίδα «ΔΙΑΥΛΟΣ». Η συναντήσεις στο εργαστήρι γίνονται σε 15θήμερη βάση. Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν.

Το δημοσιογραφικό εργαστήρι διέκοψε προσωρινά την λειτουργία του και θα επανέλθει από το 2013.

  • Εφημερίδα «ΔΙΑΥΛΟΣ»
    •   Η εφημερίδα εκδίδεται σε τρίμηνη βάση και στόχος της είναι να βγαίνει η «φωνή» των ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας προς τα έξω, για θέματα που τους αφορούν και αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους. Όλα τα φύλλα της εφημερίδας μπορείτε να τα βρείτε  στο παρόν site του Σωματείου.

Για λόγους οικονομικής δυσπραγίας τα φύλλα του Δίαυλου, «φθινόπωρο 2012» και «χειμώνας 2012-2013» παραλείπονται και όσον αφορά την εφημερίδα, από την άνοιξη 2013 και μετά γενικά, αυτή θα αναρτάται κανονικά στο blog μας με τη μορφή, όμως που είχε στα πρώτα φύλλα της. Επίσης για τους ίδιους λόγους οι ταχυδρομικοί παραλήπτες που λάμβαναν μέχρι τώρα τα έντυπα του «Δίαυλου» θα έχουν κι αυτοί, όπως όλοι, την δυνατότητα να διαβάσουν την εφημερίδα μας ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, μέσα από το site μας.

  • Ομάδα Αυτοβοήθειας.
    • Σκοπός της ομάδας είναι η αλληλοβοήθεια, η αλληλοϋποστήριξη και η επικοινωνία των μελών της. Πραγματοποιείται κάθε 15 μέρες με συντονιστή τον ταμία του Σωματείου «Αυτοεκπροσώπηση» Παναγιώτη Διακάκη. Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν.

Η  Ομάδα Αυτοβοήθειας θα λειτουργήσει τη νέα σεζόν 2012-2013 με νέα προοπτική και συντονιστή τον Κο Αντώνη Κορφιάτη (επαγγελματία ψυχικής υγείας) για λίγο καιρό και βοηθό συντονιστού τον Παναγιώτη Διακάκη (Μέλος Δ.Σ. «Αυτοεκπροσώπηση» και εργαζομένου στη ΠΕΨΑΕΕ).

Comments are closed.