Καλώς Ήλθατε!

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Σωματείου «Αυτοεκπροσώπηση» η οποία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Δημιουργία Περιφερειακών Πυρήνων Δικτύωσης Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας» με σκοπό την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου, τη δικτύωση των ληπτών και την ανταλλαγή προβληματισμών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να μας παραθέσετε τα σχόλια σας.

5 responses to Καλώς Ήλθατε!


 1. Παντελής Στρογγυλός

  καλή Παρασκευή, είχα την τιμή να σας γνωρίσω από τον ερχομό σας στη Χίο, για να μας ενημερώσετε για τις δραστηριότητες του συλλόγου σας, στο
  χώρο της αυτοεκπροσώπησης των ατόμων με ψυχικά προβλήματα, για
  τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, και τη παροχή ψυχιατρικών υπηρεσιών στο πρόβλημα τους.
  Θέλω να γίνω μέλος του συλλόγου σας και αν γίνετε να διαβάζω και να γράφω στην εφημερίδα σας «ΔΙΑΥΛΟΣ», σας παρακαλώ θερμά πείτε μου πως
  μπορεί να γίνει.
  Τους φιλικους χαιρετισμούς μου στα μέλη σας, λήπτες και ειδικευμένο προσωπικό.

  • autoekprosopisi

   Παντελή καλησπέρα, σε ευχαριστούμε και σένα όπως και όλους από την κινητή μονάδα για την φιλοξενία σας και το ωραίο σας νησί. Για να γίνεις μέλος του σωματείου μας πήγαινε εκεί που λέει «Σωματείο Αυτοεκπροσώπηση» στον παρόντα ιστότοπο, κάνε κλικ και μετά κάνε κλικ στο «εγγραφή νέων μελών» και άνοιξε την αίτηση εγγραφής που θα βρεις εκεί. Στο κάτω μέρος της αίτησης θα βρείς οδηγίες.
   Όσο για να μπορείς να διαβάσεις όλες τις εφημερίδες, που έχουμε εκδόσει, μπορείς να κάνεις κλικ εκεί που λέει: «εφημερίδα δίαυλος», στον παρόντα ιστότοπο, για να μεταβείς εκεί που είναι αναρτημένες όλες οι εφημερίδες μας. Τέλος για να μπορείς να στέλνεις άρθρα σε μας, προκειμένου να μπουν στην εφημερίδα μας, στείλε τα με e-mail στο pdiakakis@gmail.com γράφοντάς μας και το όνομά σου.

 2. ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ

  ΘΕΡΜΑ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ.
  ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  • autoekprosopisi

   Αν θέλεις Πέτρο να προχωρήσουμε σε ένταξή σου στο Σωματείο μας και επίσημα πια, μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 2108818946 να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο της ΠΕΨΑΕΕ, όπου είναι και τα γραφεία μας, για να έρθεις και να το τακτοποιήσουμε. Στο τηλέφωνο θα ζητήσεις τον Κο Διακάκη. Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια.

 3. ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΔΙΑΜΕΝΩ ΟΜΩΣ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.
  ΘΑ ΓΡΑΦΤΩ ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΟΔΙΚΝΥΕΤΑΙ
  ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *