ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Προς όλους όσους ενδιαφέρονται για την ψυχική υγεία:

Αγαπητοί φίλοι γεια σας.

Παίρνουμε το θάρρος να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας γνωστοποιήσουμε ότι έχουμε δημιουργήσει ένα χώρο όπου παρέχονται θεραπευτικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας στην Άνω Νέα Σμύρνη, οδός Αμισσού 50, τηλ. 210 93 11 222.

Είμαστε μία ομάδα επαγγελματιών ψυχικής υγείας η οποία έχει επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια και απαρτίζεται από ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοιν. λειτουργούς, καθώς και εναλλακτικούς γιατρούς και θεραπευτές, υπό την ονομασία «Θεραπευτικό Δίκτυο ΦΑΙΔΩΝ». Σκοπός μας είναι η παροχή προτύπων υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε λήπτες και τους συγγενείς τους. Συντονίστρια και επιμελήτρια των περιστατικών είναι η Νατάσα Βασιλάκη, ΜΑ, πτυχιούχος κλινικής ψυχολογίας, η οποία επίσης παρέχει υπηρεσίες υποστηρικτικής ψυχοθεραπείας, ψυχοεκπαίδευσης, συμπεριφορικής θεραπείας οικογένειας, καθοδήγησης  (coaching) ασθενών και συγγενών τους καθώς και δωρεάν σεμιναρίων ψυχιατρικής θεματολογίας για το ευρύ κοινό. Μέλημά μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν γίνεται πιο λογικές τιμές.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα μας, www.alternativebipolar.gr, να διαβάσετε άρθρα που τυχόν σας ενδιαφέρουν και να δείτε επίσης το πρόγραμμα των δωρεάν σεμιναρίων που θα γίνουν από το Σεπτέμβριο και μετά.

Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε κάποια από τα σεμινάριά μας, παρακαλούμε κλείστε θέση στο 6976 499 566 (3-4 μμ, όλες τις μέρες).

Σας περιμένουμε,

Η ομάδα θεραπευτών του Δικτύου «Φαίδων».

(Σημείωση: ΕΔΩ θα βρείτε το πρόγραμμα των προσεχών δωρεάν σεμιναρίων, το οποίο επίσης βρίσκεται και στην ιστοσελίδα μας).

Νέα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *