ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Θα γίνει δωρεάν σεμινάριο για ασθενείς και τις οικογένειές τους την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11 πμ. Επίσης, το σεμινάριο αυτό θα επαναληφθεί το ίδιο την Κυριακή 6 Μαρτίου και ώρα 11 πμ.
Θέμα: «Σχιζοφρένεια και λοιπές ψυχώσεις»
Τόπος: Αμισσού 50 και Πατριάρχου Γρηγορίου Ε, Άνω Νέα Σμύρνη
Εισηγήτρια: Βασιλάκη Νατάσα, Πτυχιούχος Κλινικής Ψυχολογίας
Κρατήσεις θέσεων: Στο τηλέφωνο 6976 499 566, 13:30 – 14:30, όλες τις μέρες
Οδηγίες για την πρόσβαση στο χώρο θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.alternativebipolar.gr από τέλη Ιανουαρίου και μετά ή στο συνημμένο αρχείο.
Σε περίπτωση που υπάρξουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι από όσους χωράει ο χώρος, το σεμινάριο θα επαναληφθεί και σε άλλη ημερομηνία. Επίσης στο μέλλον θα γίνουν και σεμινάρια με θέμα «Συναισθηματικές Διαταραχές (Κατάθλιψη-Διπολική-Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή)» καθώς και άλλα θέματα. Τα σεμινάρια αυτά θα γνωστοποιηθούν με τον ίδιο τρόπο.
Σας περιμένουμε.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ, (Αμισσού 50 και Πατριάρχου Γρηγορίου Ε 26, Ν. Σμύρνη):
Με τη συγκοινωνία:
1) (Με 10 λεπτά περπάτημα): Κατεβαίνετε στο σταθμό μετρό Νέος Κόσμος (κόκκινη διαδρομή) και παίρνετε το τραμ (οποιαδήποτε από τις δύο γραμμές) από τη στάση τραμ Νέος Κόσμος, με κατεύθυνση προς τη θάλασσα. Κατεβαίνετε στη στάση τραμ Κεντρική Πλατεία – Αγίας Φωτεινής. Μετά περπατάτε προς την εκκλησία της Αγίας Φωτεινής κατά μήκος της οδού Αγ. Φωτεινής ανηφορικά, αντίθετα προς την ροή κυκλοφορίας. Όταν φτάσετε μπροστά από τα σκαλιά της εκκλησίας, στρίβετε δεξιά, κατά μήκος της οδού που περνάει μπροστά από την εκκλησία. Αυτή η οδός είναι η Πατριάρχου Γρηγορίου Ε. Ανηφορίζετε την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ε αντίθετα με τη ροή κυκλοφορίας. Η 6η κάθετος της Πατριάρχου Γρηγορίου Ε μετά την εκκλησία είναι η Αμισσού.
2) (Χωρίς περπάτημα): Από Αθήνα: Κατεβαίνετε στο σταθμό μετρό Συγγρού-Φιξ και από την Καλλιρρόης παίρνετε είτε το λεωφορείο 136 είτε το λεωφορείο 137. Αν πάρετε το λεωφορείο 136, κατεβαίνετε στη στάση ΛΟΥΤΡΑ και προχωράτε κατά μήκος της οδού Αγχιάλου με κατεύθυνση προς το όρος Αιγάλεω (ο Υμηττός θα είναι πίσω σας). Η 3η κάθετος της Αγχιάλου είναι η Αμισσού και σε αυτήν στρίβετε δεξιά.
Αν πάρετε το λεωφορείο 137, κατεβαίνετε στη στάση ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ, επί της οδού Δαρδανελλίων, έξω από ένα ωδείο. Η στάση ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ απέχει λίγα μέτρα από την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ε. Από τη Δαρδανελλίων όπου βρίσκεστε, στρίβετε δεξιά και η πρώτη παράλληλος της Δαρδανελλίων είναι η Αμισσού.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβείτε στο σταθμό μετρό Νέος Κόσμος και από εκεί να πάρετε τη δημοτική συγκοινωνία της Νέας Σμύρνης προς Άνω Νέα Σμύρνη. Το δημοτικό λεωφορείο είναι δωρεάν και φεύγει κάθε μισή ώρα, κάθε και τέταρτο και παρά τέταρτο. Προσοχή: Δεν υπάρχει δημοτική συγκοινωνία μετά τις 18:45 τις καθημερινές. Σάββατο μετά το μεσημέρι και Κυριακές η δημοτική συγκοινωνία δεν λειτουργεί καθόλου. Αν πάρετε ταξί, η διαδρομή δεν στοιχίζει πάνω από 4 ευρώ.
Από Πειραιά: Παίρνετε το λεωφορείο 218 από Πειραιά ή από το σταθμό ΗΣΑΠ της Καλλιθέας και κατεβαίνετε στη στάση ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, η οποία βρίσκεται Αρτάκης και Αδριανουπόλεως. Περπατάτε κατά μήκος της οδού Αρτάκης σύμφωνα με τη ροή κυκλοφορίας και η 2η κάθετος της Αρτάκης είναι η Πατριάρχου Γρηγορίου Ε. Στη διασταύρωση Αρτάκης και Πατριάρχου Γρηγορίου Ε στρίβετε δεξιά. Η 1η παράλληλος της Αρτάκης είναι η Αμισσού.
Από σταθμό μετρό ΔΑΦΝΗ: Παίρνετε το λεωφορείο 218 με κατεύθυνση προς Πειραιά και κατεβαίνετε στη στάση 9η ΑΡΤΑΚΗΣ, η οποία απέχει λίγα μόλις μέτρα από τη διασταύρωση Αρτάκης και Πατριάρχου Γρηγορίου Ε. Στη διασταύρωση αυτή στρίβετε δεξιά και η πρώτη παράλληλος της Αρτάκης είναι η Αμισσού. Αμισσού και Πατριάρχου Γρηγορίου Ε είναι ο προορισμός σας.

Με δικό σας μεταφορικό μέσο:
1) Από Αθήνα: (Ά τρόπος, από Λεωφόρο Συγγρού): Κατεβαίνετε τη Συγγρού προς τη θάλασσα και μόλις αφήσετε αριστερά σας την εκκλησία του Αγίου Σώστη, καμιά εκατοστή μέτρα μετά την εκκλησία θα δείτε μία ταμπέλα δεξιά σας που λέει «Νέα Σμύρνη Είσοδος Α» (η ταμπέλα αυτή είναι λίγο κρυμμένη πίσω από ένα μικρό δέντρο). Στρίβετε εκεί δεξιά και μπαίνετε Καλλιθέα (οδός Μενελάου), μετά πάλι δεξιά (οδός Δοϊράνης) και μετά πάλι δεξιά στο φανάρι και περνάτε κάτω από τη Συγγρού. Μετά εισέρχεστε στη Νέα Σμύρνη, σε ένα δρόμο που έχει στη μέση μεγάλα παρτέρια με δέντρα και λέγεται Εφέσσου. Προχωράτε στην Εφέσου και στο 2ο φανάρι (το 1ο φανάρι το συναντήσατε μόλις περάσατε κάτω από τη Συγγρού) θα δείτε δεξιά σας το Άλσος Νέας Σμύρνης. Στρίβετε αριστερά κατά μήκος του δρόμου που περνάει το τραμ και μετά από ένα τετράγωνο, στο φανάρι που βρίσκεται απέναντι από τη στάση Τραμ Αιγαίου στρίβετε δεξιά επάνω την ανηφόρα προς τον Υμηττό. Αυτή είναι η οδός Αιγαίου. Συνεχίζετε στην οδό Αιγαίου και κάποια στιγμή σε μια διασταύρωση με φανάρια θα δείτε αριστερά σας σε μια γωνία ένα μεγάλο ζαχαροπλαστείο που λέγεται Elysee. Μόλις περάσετε το ζαχαροπλαστείο αυτό, στρίβετε δεξιά στην πρώτη παράλληλο, η οποία είναι η οδός Αμισσού. Προχωράτε για λίγα τετράγωνα και φτάνετε στη διασταύρωση Αμισσού και Πατριάρχου Γρηγορίου Ε όπου βρίσκεται ο προορισμός σας. Αν βρείτε πάρκινγκ εκεί κοντά, έχει καλώς. Αλλιώς προχωρήστε κατά μήκος της Πατριάρχου Γρηγορίου Ε προς Αθήνα και αναζητήστε πάρκινγκ κάπου εκεί. Πιθανόν να βρείτε πάρκινγκ στην περιοχή της Αγίας Φωτεινής, ειδικά στο δρόμο που περνάει μπροστά από το ιερό της εκκλησίας (Αγίου Πολυκάρπου). Αν δεν βρείτε πάρκινγκ ούτε εκεί και είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε πάρκινγκ, υπάρχει ένα τεράστιο πάρκινγκ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, οδός Αγίας Φωτεινής (POLIS PARK). Αυτό απέχει από το κέντρο μας 10 λεπτά με τα πόδια και ο δρόμος είναι ανηφορικός. Για να πάτε στο πάρκινγκ αυτό, ακολουθήστε την Πατριάρχου Γρηγορίου Ε όταν γίνεται κατηφόρα και μόλις φτάσετε στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής, στρίψτε αριστερά και ακολουθήστε την κατηφόρα (οδός Αγίας Φωτεινής). Μόλις περάστε τις γραμμές του τραμ, καμιά εκατοστή μέτρα πιο πέρα, θα δείτε μια μεγάλη γέφυρα μπροστά σας. Κάτω από αυτήν είναι το εν λόγω πάρκινγκ. Μετά πρέπει να περπατήσετε στους ίδιους δρόμους από τους οποίους ήρθατε, αλλά αντίθετα προς τη ροή κυκλοφορίας (πρώτα ανηφορικά την οδό Αγίας Φωτεινής και μετά ανηφορικά την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ε).
2) Από Αθήνα (Β τρόπος, από οδό Υμηττού και Ηλία Ηλιού): Έρχεστε από την οδό Υμηττού, η οποία αργότερα στη Δάφνη και στο Νέο Κόσμο λέγεται Ηλία Ηλιού. Από τον σταθμό μετρό Νέος Κόσμος και μετά, στο δρόμο αυτό υπάρχει τραμ. Πάτε κατά μήκος του δρόμου αυτού με το τραμ. Η πρώτη στάση μετά το μετρό Νέος Κόσμος είναι η στάση Μπακνανά. Η επόμενη στάση είναι η στάση τραμ Αιγαίου. Πριν τη στάση Αιγαίου υπάρχει ένα φανάρι. (Εκεί που είναι το φανάρι αυτό δεξιά σας είναι ένα άσπρο γωνιακό κτίριο που λέει «Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης»). Εκεί είναι η διασταύρωση με την οδό Αιγαίου. Δεν περνάτε τη στάση του τραμ εκεί, αλλά στρίβετε αριστερά ανηφορικά στην οδό Αιγαίου. Συνεχίζετε την οδό Αιγαίου προς τον Υμηττό και ακολουθείτε τις οδηγίες που αναφέρονται στον Α τρόπο (ζαχαροπλαστείο Elysee και οδό Αμισσού).
3) Από Πειραιά: Παίρνετε την Λεωφόρο Συγγρού με κατεύθυνση προς Αθήνα και εκεί που λέει «Νέα Σμύρνη είσοδος Β» μπαίνετε στον παράδρομο της Συγγρού και στρίβετε δεξιά. Παίρνετε την πρώτη παράλληλο της Συγγρού αριστερά (οδός Πλαστήρα) μέχρι να φτάσετε στο φανάρι Πλαστήρα και Εφέσσου (η οδός Εφέσσου έχει δεξιά σας μεγάλο παρτέρι με δέντρα). Στο φανάρι στρίβετε δεξιά και από εκεί και πέρα οι οδηγίες είναι ίδιες με τις οδηγίες που γράφονται στον τρόπο «Από Αθήνα, Α τρόπος).

Νέα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *