ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην ετήσια Γενική Συνέλευση του σωματείου ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας «ΑΥΤΟΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 και ώρα 17:00 στο ισόγειο στο θεατράκι του Κέντρου Κοινωνικού Διαλόγου της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. (Ηπείρου 41, Αθήνα).

Εκεί θα σας περιμένουμε ώστε να συζητήσουμε προβλήματα, θέματα και αιτήματα που μας απασχολούν όλους, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά!

Θα γίνει πλήρης ενημέρωση των δράσεων και των δραστηριοτήτων που έχει κάνει το  Δ.Σ. τον τελευταίο χρόνο  αλλά και ενημέρωση και συζήτηση πάνω σε νέους στόχους που θέλουμε να βάλουμε για το μέλλον. Δεχόμαστε και την δική σας συμμετοχή με ιδέες και απόψεις!

Σας επισημαίνουμε ότι στη Γενική Συνέλευση θα παρευρίσκεται και ο ταμίας του σωματείου που θα λαμβάνει τις συνδρομές των μελών για το 2023. Η συνδρομή είναι 7και παρακαλούμε να είστε συνεπείς προς αυτή την ελάχιστη οικονομική υποχρέωση απέναντι στο σωματείο μας!

Η συμμετοχή σας στην Γενική Συνέλευση κρίνεται απαραίτητη και άκρως σημαντική, σε περίπτωση όμως μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα γίνει σε νέα ημερομηνία που θα ορισθεί και θα σας γνωστοποιηθεί εκ νέου. Για πληροφορίες στο 2108818946  Σκόρδος Λεονάρδος και Διακάκης Παναγιώτης.

 

Με εκτίμηση,

 

        Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                

ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΣΚΟΡΔΟΣ                                     ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Νέα

Comments are closed.